четверг, 19 марта 2015 г.

Все ли овощи безобидны? Прекрасная таблица по колорийности овощей.

Стоит проверить свой рацион, а точнее сказать чего там выходит по овощам. Прекрасная таблица которая включает не только овощи наших широт, но и эксклюзив. Когда доработаю информацию о фруктах то выложу отдельно и их. Удачи в расчетах :)



Продукт
Кількість
Енергетична цінність (ккал)
Білки (г)
Жири (г)
Вуглеводи (г)
Баклажан
100 г
18
1,0
0,2
3,1
Брюква
100 г
34
1,2
0,1
7,4
Брюссельська капуста варена
100 г
25
2,6
0,4
2,8
Брюссельська капуста свіжа
100 г
34
4,0
0,5
3,5
Буряк
100 г
37
1,5
0,1
7,6
Буряк варений
100 г
49
1,8
0,0
10,8
Бурячиння
100 г
17
2,1
0,5
5,5
Вінегрет
100 г
92
1,3
6,0
7,8
Гарбуз
100 г
28
1,3
0,3
7,7
Гарбуз смажений
100 г
76
1,4
5,5
5,2
Зелена цибуля
100 г
29
4,1
0,8
3,9
Зелений горошок варений
100 г
62
5,3
0,4
9,2
Зелений горошок свіжий
100 г
79
6,0
0,7
12,0
Ікра баклажанна
100 г
148
1,7
13,3
5,1
Ікра кабачкова
100 г
122
2,0
9,0
8,5
Італійська капуста
100 г
38
3,3
0,4
7,8
Кабачки
100 г
23
0,6
0,3
4,9
Кабачки варені
100 г
15
1,0
0,0
3,0
Кабачки смажені
100 г
88
1,1
6,0
6,7
Капуста білокачанна підсмажена
100 г
29
1,7
0,2
7,4
Капуста білокачанна смажена
100 г
69
1,6
4,7
7,2
Капуста білокочанна тушкована
100 г
75
2,0
3,3
9,6
Капуста броколі свіжа
100 г
25
3,0
0,4
2,4
Капуста червонокачанна
100 г
27
1,9
0,2
6,7
Картопла смажена
100 г
192
2,8
9,5
23,4
Картопля
100 г
80
2,0
0,0
16,0
Картопля варена
100 г
82
2,0
0,4
16,7
Картопля солодка
100 г
61
2,0
0,0
13,3
Картопляне пюре
100 г
74
2,2
0,8
14,3
Квасоля біла – свіжа
100 г
102
7,0
0,5
16,9
Квасоля стручкова – свіжа
100 г
24
2,0
0,2
3,6
Квасоля червона – свіжа
100 г
93
8,4
0,3
13,7
Квашена капуста
100 г
12
1,1
0,2
3,4
Кольрабі
100 г
29
2,2
0,3
6,5
Кріп
100 г
28
1,3
0,3
7,7
100 г
97
3,0
1,2
18,2
Маслини консервовані
100 г
361
2,2
8,7
36,0
Морква варена
100 г
25
0,8
0,3
5,0
Морква свіжа
100 г
31
0,8
0,3
6,6
Огірок
100 г
15
0,7
0,1
3,0
Оливки зелені мариновані
100 г
125
1,4
12,7
4,1
Патісони
100 г
19
0,6
0,1
4,1
Пекіньська капуста
100 г
12
1,2
0,2
3,2
Перець болгарський
100 г
26
0,9
0,3
5,2
Перець зелений солодкий
100 г
27
1,3
0,0
5,3
Перець червоний солодкий
100 г
26
1,3
0,0
5,3
Петрушка, зелень
100 г
41
4,4
0,4
9,0
Петрушка, корінь
100 г
38
2,6
0,5
10,5
Помідори
100 г
19
0,8
0,3
3,5
Помідори без шкірки консервовані
100 г
11
0,5
2,3
0,0
Помідори зі шкіркою консервовані
100 г
20
1,1
0,0
3,8
Помідори солоні
100 г
16
1,1
0,1
1,6
Ревінь
100 г
9
0,5
0,1
4,6
Редиска
100 г
14
1,0
0,2
4,4
Ріпа
100 г
26
1,1
0,3
8,2
Салат
100 г
12
1,2
0,3
1,3
Селера, зелень
100 г
13
1,0
0,2
3,6
Селера, корінь
100 г
21
1,6
0,3
7,7
Солоний огірок
100 г
11
1,0
0,1
1,9
Спаржа
100 г
23
2,2
0,2
3,3
Хрін
100 г
67
4,5
0,6
18,1
Цвітна капуста варена
100 г
17
2,0
0,3
1,8
Цвітна капуста свіжа
100 г
21
2,4
0,3
2,3
Цибуля ріпчаста
100 г
30
1,4
0,4
6,9
Цибуля-порей
100 г
24
2,2
0,3
5,7
Цикорій
100 г
21
1,7
0,2
4,1
Цуккіні
100 г
16
1,5
0,2
3,0
Цуккіні варений
100 г
13
0,8
0,1
2,5
Часник
100 г
146
6,4
0,5
32,6
Шпинат
100 г
17
2,7
0,4
0,8
Щавель
100 г
21
1,1
0,8
4,9

Комментариев нет:

Отправить комментарий